Flott jobb av dugnadsgjengen

Mandag 20.juni var det duket for dugnad i Taborshamn. På programmet sto oppgradering av landgang samt plukking av søppel på stranda og nærområdet.

De som møtte opp var Oddvar, Torbjørn, Asbjørn, Rolf Magne, Halvard og Eva. TVO og Lars hadde meldt forfall. På forhånd hadde arbeidslederen lagt til rette for at arbeidet i Taborshamn kunne starte. Det bar avgårde med Ly HEBE og Ly BELLA(den siste noe sent avgårde da hun ikke fikk start, men det ordet seg) i 1630tia.

Oddvar arbeidsleder hadde på forhånd konstruert arbeidstegning slik at det var bare å hive seg i arbeid med en gang.

Eva gikk igang med søppelsamling, men det arbeidet hadde den nasjonale gruppa Novu Mare allerede tatt, de hadde tatt med seg alt av søppel, kun det som var avtalt skulle ligge lå igjen. Den gamle grillen som står oppe på stranda gjenstår, den er i dårlig forfatning så den blir avskrevet.

Halvard heiv seg på med å skru fast bordene som var løsnet fra dekket på landgangen.

Underveis ble det tid for en matbit bestående av påsmurte rundstykker og kaffe, tror maten smakte fortreffelig for de som ikke hadde spist middag:-)

Vi ble enige om at patenten til Oddvar fungerte utmerket, mulig vi må ha en slik lengere inne men det må vi se på når det blir fjære sjø, Var full flo da vi dro derfra i 1930tia

LEDER TAKKER DUGNADSGJENGEN FOR VEL UTFØRT ARBEID

You may also like...