Taborshamn2

Da har dugnadsgjengen blitt ferdig med dag 2 i arbeidet. Det ble satt ut kjetting til sjøfeste for flytebrygga mot sw og mot land. disse festene ble ikke riktig ferdig da en manglet kutteskive til å kutte kjettingen. Landgangen ble satt ut, men vi skal få lagt nytt feste til den på kaia, samt at det blir satt nytt dekke på deler av kaia og montert opp rekkverk. Stålplate skal også legges på flytebrygga slik at ikke dekkes slites hull i av hjulene.

Gjengen bestående av Oddvar, Gunnar, Asbjørn, Torbjørn og Lars med Anita, Eva og Bita som bisittere/kaffekokere holdt de på i 4timer kun avbrutt av en kaffepause. Flott gjort.

Neste økt vil bli tatt vi har resten av materialene vi trenger er kommet.

Da må vel gjengen til pers igjen.

You may also like...

(2) Comments

  1. Sissel K.

    Ble veldig bra!

  2. Jørn

    Dere er dyktige!! 🙂

Leave a Reply