Dugnad i Taborshamn

Fredag 24.mai møtte en flott dugnadsgjeng opp i båthavna for å dra til Taborshamn. Gjengen besto av Torbjørn, Anita, Bita, Dan Vidar, Gunvald, Oddvar, Even m/barn, Lars, Eva, Anne Birgitte og Sissel. Målet for turen var å forlenge piren, bytte ut kjettinger til flytebrygga samt rydde på stranda. Kaigjengen fikk gjort det værste arbeidet med piren…få stokkene på plass. Det gjenstår noe kaidekke, feste til landgang samt rekkverk til piren(det må vi bestille materialer til først).

På forhånd hadde Gunnar fraktet inn materialer, og Oddvar og Lars hadde kappet stokkene opp i passe lengder. Slepet av stokkene gikk med Caroline og Lillebåten mens Oddvar hentet kjettingen som kom med hurtigbåten fra Hammerfest.

Jentegjengen heiv seg på strandrydding og grilling. Hele stranden ble ryddet for tang og søppel. Det kommer til å bli knallfint der inne. Takk til dagens gjeng.

Vi ble ikke ferdig så det blir tur inn der i morgen også kl 1200. Da skal midlertidig feste til gangveien på plass samt at vi får byttet ut de kjettingene til brygga.

<!–
WriteFlash('http://bilderlars.harthun.no/#20‘);
//–>http://bilderlars.harthun.no/#20

You may also like...

(1) Comment

  1. Lars

    En effektiv gjeng, hyggelig samvær og et helt optimalt vær. Hærlig!

Leave a Reply