Medlemsfordel Flyt forlag

KNBF har inngått ny medlemsfordel med Flyt Forlag som gir medlemmer 10 % rabatt på alle forlagets bøker. I tillegg får du bøkene fritt tilsendt, slik at medlemsfordelen i praksis blir 20 % rabatt.

Flyt Forlag gir ut maritim litteratur innenfor de fleste sjangre, så som reiseskildringer av norske og utenlandske jordomseilere, praktiske håndbøker, polarlitteratur, romaner, essays, kokebøker og krim. Bøkene har et seriepreg og kommer i et fast, lite format, som det vil være plass til selv i den minste båt, eller i lommen på en stor jakke!
Som medlem av KNBF får du nå 10 % på bøkene fra Flyt Forlag og du får dem fritt tilsendt. Du kan også få informasjon om foredrag og andre arrangementer som Flyt Forlag arrangerer. Og som en ekstra bonus kommer vi til å sette sammen noen helt spesielle og gode tilbud til medlemmene til jul, påske og sommerferien. Her er det verdt å følge med!

For bestilling gå til http://http://www.flyt.no/
Send enkelt og greit en epost til anne@flyt.no med navn, adresse, medlemsnummer i KNBF og bokønske/ønsker. Bok/bøker sendes med faktura i løpet av noen få dager.

You may also like...

Leave a Reply