Taborshamn

Vinteren har fart stygt med anlegget vårt i Taborshamn. Kaia har fått seg en skikkelig trøkk. vi fant forholdsvis tidlig ut at denne måtte rives helt.
Det er alltid vanskelig å finne dato for når en skal ha dugnad. I dette tilfellet måtte en ta hensyn til flo og fjære i tillegg til når folk har tid.
Denne uka var det fjære-sjø på formiddagen og sen kveld så arbeidet måtte skje i helga. jeg inviterte til dugnad til lørdag 9.mai med avgang fra båthavna klokken 1130. Oddvar, torbjørn og jeg møtte opp. vi ble noe usikker på om det var noe vits i å dra bare oss, men så fikk vi melding fra Trond at han var i Taborshamn så vi bestemte oss for å suge oss på arbeidet likevel. Seks stykker hadde meldt fra om at de kunne ikke pga sykdom, reise etc…

Værmeldingen var ikke helt det beste men vi fant ut at “litt” regn tålte vi(vi er jo tett), siden det var så blikkstille dro vi avgårde.
Vi gjorde en formidabel jobb med å fjerne alle stokker og dra de på land. Flyttet landgangen opp på tørt land, så nå gjenstår “bare” å demontere kai-dekket, en ettermiddag dersom 5-6 stykker sug seg på det.

Håper på å få gjort det ila mai.

You may also like...

Leave a Reply