Ny flytebrygge fortøyd i Taborhavn

I dag kl 1800 var vi i mål med vår nyervervelse; ny flytebrygge er nå fortøyd i Taborhavn. Flytebrygga er 10 x 2,5 meter og ligger godt forankret med ca 600 kg på ene utgående varp og landfast(foreløpig) på den andre.

Med på denne dugnaden var Hilmar Olsen, Torbjørn Wilhelmsen, Halvard Holst-Olsen, Gunnar Mauseth og Lars Hustad. En hjertelig takk til alle for god innsats, på tross av lavt blodsukkernivå på slutten av økta. Arbeidet ble gjennomført fra kl 1030 til kl 1830.

Dessverre fant ikke vår eminente dykker Hilmar planlagt lodd(tråldør) på bunnen, men et godt landfeste(ikke optimalt) fikk gjøre susen.

Brygga vil være for almen bruk og vi henstiller til brukerne å rapportere forhold som kan sette benyttelsen av brygga i fare.

You may also like...

Leave a Reply