Vann i båthavna

Har i kveld gjort forsøk på å koble til vannet i båthavna.

Dessverre så viste det seg at slangen var glidd ut fra tilkoblinga på bruket. Årsaken til det kan nok være at det er for mye vekt nede i sjøen, vekt bestående av lodd og tang/tare. Jeg rekker ikke å gjøre noe med det før jeg reiser på fredag den 18.5. Først av alt må det inspiseres under kaia for å se på slangen der. Er det noen som kan påta seg denne oppgaven med gummibåt under kaia? Jeg regner med at vi må lette slagen for vekt. Antar at det i praksis betyr at vi må ha en dykker i sjøen for å gjøre reint. Hilmar, kan du gjøre dette?

Når dette er gjort kan slangen tilkobles inne på bruket og det er forholdsvis enkelt med ei rørtang og ei vannpumpetang. Er tilbake 26.5.

You may also like...

(2) Comments

  1. Lars

    Det var virkelig bra Hilmar. Som sagt så tror jeg at slangen er full av tare og annet mikkmakk. I fjor var det bare så vidt jeg klarte, med truck, å få kobla slangen ihop med vannkrana på bruket uten å slite den av. I neste uke er både Eva og jeg på reise, men regner med at du kan få assistanse fra andre medlemmer hvis du trenger det. Takk for supert initiativ!

  2. Hilmar E. Olsen

    Hei.Jeg blir å dykke i nærmeste fremtid, på “Kongebrygga”. Jeg kan ta en sjekk på slangen med det samme jeg er i vannet. Hilmar.

Leave a Reply